Nga data 18 qershori mbyllet pika doganore në Merdare

Nga data 18 e këtij muaji do të mbyllet pika doganore në Merdare.

Sipas një njoftimi nga Dogana e Kosovës të siguruar thuhet se arsyeja e mbylljes së kësaj pike doganore është për shkak të kushteve.

“Për shkak të kushteve që kanë mundësuar vendosjen e zyrës doganore në terminalin e operuar nga “Diana” SH.P.K në Merdare pushojnë nga data 18.06.2022. Dogana e Kosovës detyrohet të pushoj veprimtarinë si zyre doganore në këto hapsira dhe me këtë tërheq stafin si dhe ndal operimin zyrtar”, thuhet në njoftimin e tyre.

Leave a Comment